Det er faktisk ikke en gimmick. Medlemskap er nemlig ikke et annet navn på abonnement eller måten vi selger produktet vårt på.

For oss innebærer medlemskap en invitasjon til å delta i en ny type samtale om Drammen. En konstruktiv samtale med et formål: At drammensregionen skal bli et bedre sted å bo og jobbe.

Vi har klare målsetninger for dipr.no. Vi skal bidra til en positiv byidentitet. Vi skal bidra til positiv utvikling for næringsliv, samfunn og byutvikling.

La oss gjøre det klart: dipr.no er et idealistisk prosjekt.

Ikke på en dumsnill måte. Men på en real og konstruktiv måte. Akkurat slik verdiene våre sier at vi skal være.

Det er også en kommersiell konstruksjon.

Fordi vi trenger penger for å lage plattformen og finansiere den samtalen. Og fordi dette er jobben vår og vi har satset sparepengene våre på den.

Medlemskap betyr noe mer enn abonnement.

For oss betyr medlemskap dette:

  1. Du skal vite at vi deler en felles målsetning om å gjøre regionen til et bra sted å være.
  2. Du skal få mer igjen av medlemskapet enn av et ordinært abonnement. For eksempel ved at vi gir deg anledning til å dele artikler med dine venner i sosiale medier uten at de møter på en betalingsmur.
  3. Du skal få anledning til å påvirke hvilke saker vi skriver - og gi tilbakemelding på det faglige nivået.
  4. I kompromisset mellom inntjening og god lesing kommer alltid lesingen først. For eksempel skal du slippe å plages med reklameavbrudd i teksten.
  5. Medlemskap skal bidra til innflytelse og gjennomsiktighet. Faktisk inviterer vi et medlem til å delta i styret vårt. Vi vil gjerne ha forslag fra deg på hvem det bør være.

Og ikke minst: For oss som jobber i dipr.no er det å bruke ordet medlemsskap en daglig påminnelse om jobben vi har tatt på oss. Det forplikter.

Vi får et litt større ansvar. Føler vi.

Så derfor håper vi på en dialog med deg som leser og medlem. Og vil høre fra deg. Nå i første omgang vil vi gjerne ha innspill på styremedlem. En som kan gi lesernes syn på hvordan vi styrer butikken.

Send oss navn og en kort begrunnelse til [email protected]